Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητο βγαίνει εκτός πορείας σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας
Newsroom
Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στα Γαλανέικα στη Λαμία, όταν ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε περβάζι, λίγο πιο κάτω από βενζινάδικο.
Από καθαρή σύμπτωση το αυτοκίνητο σταμάτησε στις γλάστρες (και πριν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα). Δύο λεπτά αργότερα αν συνέβαινε η εκτροπή, στο σημείο θα έβρισκε ή βυτιοφόρο ή αστικό λεωφορείο, αναφέρει το lamiareport.gr που δημοσιεύει και το βίντεο.
Ευτυχώς, έτυχε να μην περνά άνθρωπος από το σημείο, καθώς αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κίνηση και για τα ΕΠΑΛ, με πολλούς μαθητές να διασχίζουν το δρόμο, ειδικά πρωινές ώρες.'
Όπως έλεγαν επαγγελματίες της περιοχής, ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά και μπορεί να συμβεί στον καθένα, εντύπωση τους προκάλεσε ωστόσο το γεγονός πως αν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν.
- Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι πριν τη Σύνοδο Κορυφής - «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία»
- «Δεν δίνουν αποζημίωση για τον νεκρό πατέρα μου» - Συγκλονίζει συγγενής θύματος στα Τέμπη
- Ευρωπαϊκή έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα: Η Ελλάδα στην ίδια λίστα με τριτοκοσμικές χώρες!
- SOS από Kaspersky: Διαρροή 2 εκατομμυρίων τραπεζικών καρτών από κακόβουλο λογισμικό