Ελλάδα|01.09.2023 11:24

Δολοφονία στην Κέρκυρα: Την κάρφωσε 12 φορές με στυλό και μαχαιροπίρουνο - Ανατριχιαστικά στοιχεία για το έγκλημα στο ψυχιατρείο

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα από τη δολοφονία ασθενή στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού από τρόφιμο που έπασχε από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Πώς έγινε το έγκλημα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, νοσηλευτής ενημέρωσε τηλεφωνικά το κέντρο επιχειρήσεων της Ασφάλειας Κέρκυρας για τον θάνατο της 63χρονης από 45χρονο τρόφιμο. Και οι δύο έπασχαν από διπολική διαταραχή και ψύχωση.

Στο σημείο μετέβη άμεσα κλιμάκιο Αξιωματικών και περιπολικά του κέντρου επιχειρήσεων, όπου και δέσμευσαν τον δράστη, ενώ κλήθηκε και προσήλθε ο Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας.

Από την πρώτη έρευνα - αυτοψία προκύπτει ότι ο θάνατος προήλθε από δώδεκα χτυπήματα στο πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού με ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε νοσηλευτή επανειλημμένες φορές στο παρελθόν στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

δολοφονίαΚέρκυραέγκλημαειδήσεις τώρα