Ελλάδα|05.09.2023 13:00

Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός στο νοσοκομείο Βόλου - Πλημμύρισε η πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες

Newsroom

Πολύ σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στο νοσοκομείο του Βόλου, καθώς φαίνεται πως μπαίνει νερό στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, πλημμύρησε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι 18 προγραμματισμένες θεραπείες.

«Δεν έχουμε ενημέρωση πού μπορεί να μεταφερθούν ασθενείς, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά», είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Βόλου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

«Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά», πρόσθεσε.

«Φανταστείτε ένα νοσοκομείο όπου στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη».

Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι θεραπείες που αναβλήθηκαν

Οι 18 θεραπείες που αναβλήθηκαν, θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά σύμφωνα με το νοσοκομείο, με το εφεδρικό μηχάνημα που υπάρχει στην μονάδα, η ο οποία αποκτήθηκε από δωρεά του ΔΟΜ διεθνής οργανισμός μετανάστευσης.

νοσοκομείοπλημμύρεςΒόλοςκακοκαιρίαειδήσεις τώρα