Ελλάδα | 05.09.2023 22:48

Κακοκαιρία Daniel: Ζωντανό βρέθηκε το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοούνταν στο Πήλιο

Newsroom

Ζωντανό βρέθηκε το ζευγάρι Αυστριακών που αγνοούνταν στο Νότιο Πήλιο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται στην περιοχή η κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι παρασύρθηκε από τα χειμαρρώδη νερά της κακοκαιρίας, στην Ξινόβρυση Πηλίου, όπου έχουν σπίτι. Πρόκειται για ζευγάρι Αυστριακών, που παρασύρθηκε από τα χειμαρρώδη νερά της κακοκαιρίας, από το σπίτι του στο νότιο Πήλιο, στην Ξινόβρυση. Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι υπάρχει ένας ακόμη αγνοούμενος, ένας 42χρονος άνδρας στον Βόλο. Νωρίτερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του. Πριν βρεθεί το ζευγάρι στο Πήλιο, άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο για πέντε αγνοούμενους συνολικά.

Νέα έξαρση αναμένεται την Τετάρτη

Η κακοκαιρία εξακολουθεί να πλήττει περιοχές της Ελλάδας, ιδιαίτερα στη Μαγνησία, όπου στάλθηκε και νέο μήνυμα από το 112 για να υπενθυμίσει στους πολίτες ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται ακόμη σε ισχύ. Η τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας κάλεσε τους πολίτες να προσέχουν και να ακολουθούν τις οδηγίες, καθώς η κακοκαιρία Daniel αναμένεται να σημειώσει νέα έξαρση το πρωί της Τετάρτης.

Πήλιοειδήσεις τώρακακοκαιρία Danielαγνοούμενοι