Ελλάδα|07.09.2023 18:25

Κακοκαιρία Daniel: Νέο... κατσάδιασμα Μπέου σε πολίτη - «Τι ήρθες εδώ να δεις; Πού πάτε ρε άνθρωποι;»

Newsroom

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες ο Βόλος και ολόκληρος ο Νομός Μαγνησίας. Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στο οποίο δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στην πόλη.

Μάλιστα όπως φαίνεται, ο δήμαρχος «κατσάδιασε» έναν ηλικιωμένο ο οποίος βρέθηκε κοντά στο «φουσκωμένο» από τα νερά ποταμό Κραυσίδωνα. «Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή. Τρεις μέρες βρέχει, κατακλυσμός» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος. Στη συνέχεια στράφηκε και στους οδηγούς φορτηγών στους οποίους φώναξε: «Πού πάτε ρε άνθρωποι;».

 

Μοίρασε νερά στους κατοίκους 

Στο δεύτερο βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η διανομή νερού σε κατοίκους του Βόλου για να δώσει οδηγίες στους εργαζόμενους του δήμου προκειμένου να εξελίσσεται ταχύτερα η διαδικασία χωρίς να διστάσει να μοιράσει και ο ίδιος εξάδες νερών. Από τα πυρά του Δημάρχου δεν γλίτωσαν και οι εργαζόμενοι του Δήμου στους οποίους ο κ., Μπέος είπε: «Αφήστε τις αγκαλιές και βοηθήστε τον κόσμο».

 

ειδήσεις τώραΒόλοςΑχιλλέας Μπέοςκακοκαιρία