Ελλάδα|07.09.2023 17:53

Κακοκαιρία Daniel: Κι άλλα προβλήματα στον προαστιακό - Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα ΣΚΑ - Αφίδνες

Newsroom

Καταρρέει σταδιακά η σιδηροδρομική κυκλοφορία, καθώς από το απόγευμα της Πέμπτης διακόπηκε και η κυκλοφορία του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα ΣΚΑ - Αφίδνες, λόγω πτώσης δένδρου στη γραμμή. Τα δρομολόγια των τρένων, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, θα υποκατασταθούν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα - Αφίδνες - Αθήνα, μέχρι νεωτέρας.

Να σημειωθεί πως εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων οι αμαξοστοιχίες από Αθήνα ήδη από το πρωί της Πέμπτης πήγαιναν μόνο έως το Λιανοκλάδι καθώς η γραμμή βορειότερα είχε αποκλειστεί.

Στο μεταξύ, καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις ανακοινώθηκαν και στα δρομολόγια των λεωφορείων C682 και C683 (Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο), εξαιτίας φωτιάς στη Μάνδρα Έβρου, ενώ μονή γραμμή κυκλοφορίας είχε ανακοινωθεί και στο τμήμα Οινόης - ΣΚΑ, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στη γραμμή προς Αθήνα. Τα δρομολόγια θα γίνονταν με σημαντικές καθυστερήσεις.

Περίπου στις 20.15 σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hellenic Train, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση μεταξύ Πολυδενδρίου - Αχαρνών, αλλά παρέμεινε η μονή γραμμή στο τμήμα ΣΚΑ - Αφίδνες.

κακοκαιρίαπροαστιακόςειδήσεις τώρακακοκαιρία Daniel