Ελλάδα | 03.10.2023 11:57

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 34χρονος απείλησε με όπλο εργαζόμενους επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος μηχανημάτων

Newsroom

Τον τρόμο έζησαν εργαζόμενοι το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη όταν ένας 34χρονος μαζί με άλλα άτομα διαμαρτυρήθηκαν σε εργαζόμενους σε εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, διότι τα μηχανήματα του εργοστασίου έβγαζαν έντονο θόρυβο.

Ακολούθησε επίθεση σε βάρος των εργαζομένων και λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες αποχώρησαν. Σύμφωνα με το thestival.gr, οι δράστες δεν έμειναν όμως εκεί. Λίγη ώρα αργότερα ο 34χρονος επέστρεψε στην επιχείρηση με Ι.Χ. φορτηγό και έβγαλε όπλο, το οποίο έστρεψε σε βάρος ενός εργαζομένου. Πυροβόλησε προς τους εργαζόμενους και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ευτυχώς από τον πυροβολισμό δεν υπήρξε τραυματισμός.

Η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία δύο ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών. Πρόκειται για τον 34χρονο και έναν 42χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνης σωματική βλάβης, απλής σωματικής βλάβης και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι οι παραπάνω μαζί με έτερα άτομα μετέβησαν με αυτοκίνητα σε επιχείρηση που βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς και με αφορμή πρόκλησης θορύβου από τη λειτουργία μηχανήματος, επιτέθηκαν σε τρεις εργαζόμενους και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, ο 34χρονος επιβαίνοντας σε Ι.Χ. φορτηγό επέστρεψε και έβαλε με όπλο σε βάρος ενός εκ των εργαζομένων, καθώς και προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Οπλοστάσιο στο σπίτι του 34χρονου

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, από αστυνομικούς της επιληφθείσας Υπηρεσίας, με τη συνδρομή έτερων αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 34χρονου, 1 αεροβόλο πιστόλι, το οποίο βάλει μεταλλικά σφαιρίδια, μαζί με οκτώ αμπούλες αερίου και 22 μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και 1 γεμιστήρα, 1 μεταλλική σιδερογροθιά και 1 μαχαίρι εντός δερμάτινης θήκης.

εργαζόμενοιΘεσσαλονίκηόπλοειδήσεις τώρα