Ψυχικό: Στη φυλακή η 64χρονη πρώην σύζυγος δημοσιογράφου - Εξέδιδε κατ' εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές
Newsroom
Φυλάκιση στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών αποφάσισε ο εισαγγελέας για την 64χρονη, που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και μη εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων.
Εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα.
Η κατηγορούμενη, που είναι γόνος αθηναϊκής οικογένειας και πρώην σύζυγος γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, συνελήφθη τη Δευτέρα στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ βαρύνεται με καταδικαστικές αποφάσεις 24 ετών και 11 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και μη καταβολή εργατικών εισφορών και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων».
- Τι θα γίνει με τους μισθούς στα σώματα ασφαλείας - Ποιοι «γαλάζιοι» άνοιξαν τη συζήτηση - Πως βλέπει το θέμα η κυβέρνηση
- Απειλές Τραμπ σε Ιράν: Βομβαρδισμοί και πρόσθετοι δασμοί αν δεν συμφωνήσουμε για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας»
- Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία – Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι Αρχές Πολιτικής Προστασίας