Ελλάδα | 02.11.2023 12:35

Αναστάτωση στο νοσοκομείο Αγρινίου - Ασθενής έκανε άνω κάτω τα Επείγοντα

Newsroom

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/11) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρινίου, όταν ασθενής εν εξάλλω έπεσε πάνω σε προστατευτικό.

Συγκεκριμένα, γύρω τις 18:30, ένας νεαρός ασθενής που εξεταζόταν στα Επείγοντα της νοσηλευτικής μονάδας εξαιτίας παθολογικών ευρημάτων, φέρεται ξαφνικά να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, μεταξύ άλλων, όρμησε στο προστατευτικό της «στάσης νοσηλευτών» το οποίο και έσπασε.

Ούτε ο ασθενής ούτε κάποιος άλλος από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό τραυματίστηκε. Στη νοσηλευτική μονάδα κλήθηκε η αστυνομία και άνδρες της Υπηρεσίας οδήγησαν τον δράστη στο Αστυνομικό Τμήμα, μεταδίδει το sinidisi.gr.

Στο σημείο έσπευσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Μιχάλης Σερασκέρης. Μάλιστα, δόθηκαν οδηγίες για την ενίσχυση των μέτρων όσον αφορά την περιφρούρηση του νοσοκομείου και την ασφάλεια των εργαζομένων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για το νέο βίαιο περιστατικό στα Επείγοντα εξέφρασε ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Γιώργος Καραγεώργος, κάνοντας λόγο για «μεροκάματο του τρόμου». Μάλιστα, σε σχόλιο στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι φύλακας ήταν αυτός που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη.

 

Αγρίνιονοσοκομείοειδήσεις τώρα