Ελλάδα|09.11.2023 21:13

Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργη: «Κάθε βράδυ ερχόταν στον ύπνο μου - Την εκμεταλλεύτηκαν οι χειρότεροι άνθρωποι»

Newsroom

«Το παιδί μου πλέον όπου και αν είναι, όπως και αν είναι θα είναι ήρεμο και ήσυχο. Για αυτό πάλεψα δύο χρόνια. Τώρα ήρθε η δικαίωση», είπε ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργη μετά τα εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 23χρονης.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά τον θάνατο της 23χρονης κάνουν τον πατέρα της να νιώθει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου. Από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν πως το παιδί του είχε δολοφονηθεί.

«Κάθε βράδυ ερχόταν στον ύπνο μου»

«Κάθε βράδυ ερχόταν στον ύπνο μου, δεν υπήρξε βράδυ που να έχω κοιμηθεί. Ερχότανε και μου έκανε “γιατί;”», είπε στο Mega ο ίδιος.

«Όταν μου είπε η πρώην ότι άνοιξε την πόρτα και έφυγε, της λέω αποκλείεται, θα γυρίσει, δεν κάνει τέτοια η Φαίη. Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις μου από όταν μου είπαν στην Ασφάλεια πλέον στην Κυψέλη ότι το παιδί πέθανε» πρόσθεσε ο ίδιος.

Έκανε έρευνα μόνος του

Από τότε και έπειτα άρχισε ο αγώνας του για να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην 23χρονη Φαίη. Δεν πίστεψε στιγμή πως η κόρη του έφυγε απλώς από το σπίτι και τελικά δεν ξαναγύρισε.

«Έτρεξα μόνος μου εγώ, αλλά εγώ δεν είμαι ούτε αστυνομικός, ούτε ντεντέκτιβ, ούτε τίποτα. Μετά γνώρισα τον ντεντέκτιβ ο οποίος με βοήθησε», είπε και συνέχισε: «από τότε ξεκίνησαν εμένα οι αντιδράσεις μου γιατί το παιδί μου ήταν αρτιμελές, δεν είχε παθολογικές αρρώστιες. Ο κάθε γονιός θα με καταλάβαινε, είτε πατέρας είτε μάνα».

«Τα στοιχεία που με οδήγησαν εμένα ήταν πρώτο ότι αυτά που δείχνουν στη φωτογραφία με τους μώλωπες μου είχαν πει ότι ήταν από τροχαίο. Αυτά δεν είναι από τροχαίο».

Στη συνέχεια είπε: «Δεν έβαζε ποτέ το πονηρό με το νου της γιατί ήταν ένα παιδί, το οποίο ήταν καλοπροαίρετο μέσα στη χαρά». «Δυστυχώς δεν την εκμεταλλεύτηκαν ξένοι άνθρωποι, την εκμεταλλεύτηκαν οι χειρότεροι άνθρωποι, η μάνα της και η αδελφή της», συμπλήρωσε.

Έχει γράψει δύο λόγια στο κινητό του δίπλα από τη φωτογραφία της μονάκριβης κόρης του. Του δίνουν παρηγοριά όσο περιμένει να φτάσει στη λύση του μυστηρίου. «Της γράφω θα με γεράσει η σκέψη σου μα δεν θα κάνω πίσω. Ακόμα και αν ξαναγεννηθώ, σένα θα αγαπήσω. Το μόνο που βλέπω τώρα είναι που μου χαμογελάει».

Πιθανή εμπλοκή τέταρτου προσώπου στη δολοφονία

Πάντως οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου είναι ραγδαίες καθώς οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο στο φονικό να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο εκτός από τη σπιτονοικοκυρά, τη μητέρα και την αδελφή. Σύμφωνα με το Mega, το πρόσωπο αυτό είναι στενός συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς ο οποίος τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε διάφορες δουλειές. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού από το σπίτι στο σημείο που βρέθηκε.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για 42χρονο που έχει βρεθεί υπόλογος σε πολλές υποθέσεις της αστυνομίας που αφορούν απάτες. Το συγκεκριμένο βράδυ της δολοφονίας φαίνεται ότι ο 42χρονος μετέφερε τη σορό της Φαίης στο γκαράζ που βρέθηκε. Ο εν λόγω άντρας σήμερα είναι ελεύθερος και διατηρεί ένα ψητοπωλείο σε περιοχή πολύ κοντά στην Κυψέλη.

Πήγε στο νοσοκομείο τρεις φορές μέσα σε ένα εξάμηνο

Όπως μετέδωσε το Mega, τον Δεκέμβριο του 2020, τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους η Φαίη Μπακογιώργη είχε μεταβεί σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αττικής με κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο.

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2021 είχε διαπιστωθεί ότι η 23χρονη ήταν έγκυος.

Παρά τους μώλωπες και τα κατάγματα στο σώμα της Φαίης, δεν υπήρξε περαιτέρω ενημέρωση από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου προς τις αστυνομικές αρχές.

Τι δήλωνε η μητέρα της Φαίης πριν κατηγορηθεί

Η πλέον κατηγορούμενη μητέρα της Φαίης, που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021, είχε μιλήσει για την υπόθεση. «Έπαθα καρδιακή ανεπάρκεια. Αεροδιακομιδή από εκεί που ήμουν στη δουλειά, Αθήνα και είμαι στο Θριάσιο. Και μου έβγαλε στο νεφρό ένα μόρφωμα και πάμε για χειρουργείο. Και ας φύγω κορίτσι μου, δεν με προβληματίζει. Η μισή μου καρδιά είναι ήδη πεθαμένη. Και έτσι δεν με νοιάζει για τίποτα».

«Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου από το καλοκαίρι λόγω των δικών μου. Με μάσκες είμαι, με οξυγόνα, με πράγματα. Είναι όλες εδώ (οι κατηγορούμενες), μία η μία, μία η άλλη. Αλλά εγώ επειδή δεν θέλω, το βράδυ της διώχνω».

«Ψυχολογία δεν υπάρχει, τίποτα δεν υπάρχει. Τίποτα. Από εκεί είναι, από εκεί ξεκίνησαν, γιατί έπαθα το πρώτο μου έμφραγμα, γιατί μου το βρήκαν πριν δύο – δυόμισι χρόνια. Λέω μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. 9 Οκτωβρίου πέθανα, 18 Ιουλίου ξαναγεννήθηκα».

«Ειρωνεία της τύχης δεν είναι αυτό. Πολύ μεγάλη ειρωνεία. Η ψυχολογία μου είναι χαμένη, δεν υπάρχει κορίτσι μου. Πάρε με, γιατί είμαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που δεν ξέρω. Έτσι μου έρχεται να φουντάρω. Ωραία, μαθαίνω ποιος το έκανε όλο αυτό ή ποιοι. Και; Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου; Κανένας».

«Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Στο χώμα, στο χώμα θα είναι πάντα. Και μετά σε ένα κασελάκι. Απλά τα πράγματα. Δεν θέλω, μου κάνει κακό. Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ξέρεις πως αισθάνομαι; Με έχουν σκοτώσει και όχι μία φορά, τέσσερις φορές. Μαζί με τη Φαίη μου και τα παιδάκια της».

δολοφονίαειδήσεις τώραΚυψέλη