Ελλάδα|21.11.2023 17:00

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη δράση του «δράκου των Εξαρχείων»: Η στιγμή που επιτίθεται σε γυναίκα σε είσοδο πολυκατοικίας

Newsroom

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων» βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να αντοπίσει τον άνδρα που φαίνεται να επιτέθηκε σε πολλές γυναίκες - υποψήφια θύματα με στόχο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega φαίνεται ο άνδρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – να βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στη γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Για καλή της τύχη συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να κυνηγά τον δράστη, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «Δράκου» στα Εξάρχεια.

Η σωτήρια επέμβαση γιατρού που βρισκόταν στο κτίριο

Ο γιατρός που κυνήγησε τον «Δράκο των Εξαρχείων» και έσωσε τη συνάδελφό του περιέγραψε καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα. «Ευτυχώς ήταν κάτι που έληξε χωρίς να υπάρχει κάποιο δυστύχημα. Είχε πραγματικά παγώσει. Η φωνή της βγήκε ίσα ίσα, δεν κατάλαβα τι είχε πάθει», είπε αρχικά.

«Φτάνοντας άκουσα τις φωνές και τράβηξα την πόρτα απότομα. Είπα «θα αφήσετε το ασανσέρ ελεύθερο;». Δεν είχα εντύπωση ότι κάτι κακό συνέβαινε. Με το που ανοίγω την πόρτα βγαίνει σφαίρα αυτός. Την είδα ότι ήταν κάτωχρη από τον φόβο της, κρατούσε τα πράγματά της», συμπλήρωσε ο συνάδελφος της γυναίκας.

Βίντεο από την απόπειρα βιασμού 13χρονης

Θυμίζουμε ότι στη δημοσιότητα δόθηκε από τοι OPEN και βίντεο ντοκουμέντο μετά την επίθεση και την απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης του 13χρονο κοριτσιού στα Εξάρχεια.

Το κορίτσι φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, να έχει ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και ένας υπάλληλος καταστήματος παίρνει το παιδί υπό την προστασία του, και βάζει το κορίτσι μέσα στο μαγαζί όπου θα είναι ασφαλές, για να ειδοποιήσει τους γονείς του.


Ελληνική ΑστυνομίαΕξάρχειαεπίθεσηειδήσεις τώρα