Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: Άγρια επίθεση 15χρονης σε νοσηλεύτρια επειδή τής είπε να γυρίσει στην απομόνωση λόγω κορονοϊού
NewsroomΕπίθεση από μία 15χρονη με κορονοϊό δέχθηκε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το βράδυ της Κυριακής. Η ανήλικη βρίσκεται με εισαγγελική εντολή πάνω από έναν μήνα στο νοσοκομείο.
Ειδικότερα, η 15χρονη και ο αδελφός της φιλοξενούνται σε παιδιατρική κλινική του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, παρουσία της μητέρας τους, λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος. Η ανήλικη, όπως και ο αδελφός της, νοσούσαν από κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες και νοσηλεύονταν σε απομόνωση σε θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου.
Όταν νοσηλεύτρια είδε το κορίτσι να φεύγει από τον θάλαμο, για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού, τής ζήτησε να επιστρέψει στο δωμάτιό της, μεταδίδει το Mega.
Τότε η 15χρονη της επιτέθηκε, την έριξε κάτω, την χτύπησε την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Η νοσηλεύτρια έφυγε σχεδόν αναίσθητη από το σημείο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.
Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στο νοσοκομείο. Υπάρχουν 45 παιδιά, καθώς σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στις προνοιακές μονάδες γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.
- Σφοδρές βροχές μέχρι το βράδυ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία - «Πολική εισβολή» από την Τρίτη
- Η ακρίβεια «πνίγει» την Κωνσταντινούπολη: Το κόστος ζωής αυξήθηκε πάνω από 50% - Τα ενοίκια έφτασαν τιμές Αθήνας
- Μεγάλη καταδίωξη στην Αττική Οδό: Κυνηγούσαν μεθυσμένη 34χρονη για 11 χλμ.
- Ο Slimane μάγεψε την Αθήνα - Η στιγμή που ερμήνευσε a cappella το «Mon Amour»