Ελλάδα|16.12.2023 09:00

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πώς έγινε η επίθεση κατά των τριών ανδρών - Πιθανότατα στόχος να ήταν το μαγαζί

Newsroom

Δύο αδέρφια και ένας φίλος τους τραυματίστηκαν σοβαρά την ώρα που έβγαιναν από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι όταν δέχτηκαν πυροβολισμούς από αγνώστους που επέβαιναν σε ένα τζιπ.

Τα τρία θύματα, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών, με το που βγήκαν από το κλαμπ, είδαν ένα τζιπ να περνάει από τον απέναντι δρόμο και να πέφτουν πυροβολισμοί. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τον έναν σε σοβαρή κατάσταση καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, η επίθεση, όπως εκτιμούν οι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. πιθανώς να μην είχε στόχο τα συγκεκριμένα άτομα αλλά να έτυχε να βγαίνουν έξω την ώρα της επίθεσης.

Οι έρευνες είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ από το σημείο έχουν συλλεχθεί συνολικά 4 κάλυκες των 9 mm.

Επίσης, έχει δοθεί σήμα σε όλη την Αττική για το ύποπτο τζιπ, του οποίου τις πινακίδες γνωρίζουν στην ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας στο OPEN η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε για την υπόθεση:

«Είναι πολύ νωρίς να φτάσουμε σε συμπέρασμα. Τα τρία παιδιά είχαν φτάσει ως επισκέπτες στην Αθήνα. Λαμβάνονται μαρτυρίες και για το όχημα. Η κατάστασή τους δεν κρίνεται σοβαρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες». 

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την ΕΛ.ΑΣ. εάν ήταν το κατάστημα ο στόχος ή τα τρία παιδιά», σημειώνει, ενώ κλίνει προς το ότι πιθανώς να μην ήταν το κατάστημα. 

Γκάζιμπάτσελορ πάρτυτραυματίεςειδήσεις τώραπυροβολισμοί