Ελλάδα|22.12.2023 22:58
Έγκλημα στα Καλύβια: 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του
Ευλαμπία ΡέβηΣοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε στα Καλύβια Αττικής, καθώς ένας 16χρονος φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του.
Κάλεσε την Άμεση Δράση η μητέρα
Η μητέρα κάλεσε την Άμεση Δράση και ενημέρωσε πως ο γιος της την ειδοποίησε πως έπειτα από καυγά που είχε με τον πατέρα του, τού επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου άνδρα.
Το τηλεφώνημα έγινε γύρω στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής και στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας, έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Διαβάστε ακόμη
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος