Ελλάδα|03.01.2024 11:22

Κρήτη: Ανήλικος χτυπούσε τη μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την αδερφή του

Newsroom

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ένας 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από έγκληση της μητέρας του για άσκηση βίας σε βάρος της ίδιας και της ανήλικης κόρης της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 35χρονη μητέρα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με χτυπήματα από τον γιο της, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε στην 15χρονη αδελφή του την οποία προσπάθησε να πνίξει. Ο ανήλικος συνελήφθη και κρατείται.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, δεν ήταν όμως μόνον αυτή η υπόθεση που απασχόλησε τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, καθώς ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχαμε μεταξύ δύο συντρόφων.

Συγκεκριμένα, ένας 26χρονος καταγγέλλεται από την 30χρονη Ελληνίδα σύντροφό του ότι την χτύπησε. Μάλιστα, όπως φέρεται να είπε η γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, αυτό έχει γίνει και στο παρελθόν...

Η 30χρονη, μαζί με την καταγγελία του ξυλοδαρμού παρέδωσε στους αστυνομικούς και μικροποσότητα χασίς που είχε ο φίλος της στο σπίτι.

Συνελήφθη ο 17χρονος

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν. Τόσο ο ανήλικος όσο και ο 26χρονος θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Τις υποθέσεις έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου που διενεργεί και την προανάκριση.

ενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώραανήλικοςΚρήτη