Ελλάδα|15.01.2024 15:15

Βόλος: Ενώπιον του ανακριτή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του - Στο πλευρό του τα παιδιά του και τα αδέρφια του

Newsroom

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο 50χρονος πατέρας από τον Βόλο που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του, όταν έμαθε πως κακοποιούσε σεξουαλικά και βίαζε για χρόνια, από την ηλικία των 9 ετών την κόρη του, ενώ την εκβίαζε για χρήματα.

Καταθέτουν και δύο μάρτυρες που γνώριζαν για τους βιασμούς του κοριτσιού 

Η απολογία του ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο καθυστέρησε για να φτάσει στον Βόλο ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει μαζί με τον Μιχάλη Βασιλικό την υπεράσπιση του. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια, σε ήρεμη κατάσταση, έχοντας το κεφάλι του ψηλά. Στα δικαστήρια βρίσκονται και οι κόρες και τα αδέλφια του, για να του συμπαρασταθούν, όχι όμως και η σύζυγός του, σύμφωνα με το gegonota.news.

Μετά την απολογία του κατηγορουμένου θα καταθέσουν στον ανακριτή και δύο μάρτυρες, στους οποίους η 18χρονη σήμερα κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί όλα όσα φρικτά της συνέβαιναν από ευαίσθητη ηλικία.

Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής επισημαίνοντας πως «δεν μιλάμε για αυτοδικία, γιατί δεν τον εκτέλεσε». Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 50χρονου ισχυρίζονται ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο πάνω στον καυγά και θα ζητήσουν να μην υπάρξει προφυλάκιση, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης τους δεν είναι ύποπτος φυγής και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ξανακάνει την ίδια πράξη, καθώς έχει τέσσερα παιδιά να φροντίσει.

«Ο 50χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες ισόβιας κάθειρξης αλλά πιστεύω πως δεν θα του επιβληθεί ποτέ μία τέτοια ποινή» εκτίμησε ο κ. Κούγιας.

ειδήσεις τώραΒόλοςανακριτήςδολοφονίασεξουαλική κακοποίηση