Ελλάδα|11.02.2024 18:45

Ρόδος: Συγκλονιστική μαρτυρία του ψαρά που βρήκε του πτώμα στη θάλασσα

Newsroom

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε ψαράς στη Ρόδο, όταν εντόπισε ένα ακέφαλο πτώμα στη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως σκάφος του Λιμενικού Σώματος για την περισυλλογή της σορού, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του καθώς και η ταυτοποίηση της σωρού του. Το πτώμα ανήκει σε άνδρα αγνώστων στοιχείων καθώς δεν αγνοούνταν κάποιος.

«Το κεφάλι ήταν μόνο κρανίο»

Ο ψαράς που εντόπισε το πτώμα μίλησε αποκλειστικά στο Mega. Οι εικόνες που αντίκρισε ήταν σκληρές και θεωρεί πως η σορός του θύματος, πρέπει να βρισκόταν στη θάλασσα για έναν περίπου μήνα.

«Το πρωί πήγαμε με έναν φίλο μου για ψάρεμα. Ενώ ψαρεύαμε εδώ στην περιοχή στους Πεύκους είδαμε ένα πράγμα άσπρο να επιπλέει πάνω στη θάλασσα. Πήγαμε κοντά, είδαμε το πτώμα, σε άθλια κατάσταση και το κεφάλι ήταν μόνο κρανίο. Δεν υπήρχε δέρμα, τίποτα στο κεφάλι. Άνδρας ήταν» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: Ήταν μεγάλος σε ηλικία. Αυτό το πτώμα είναι στη θάλασσα μέσα κανένα μήνα σίγουρα».

Λιμενικό ΣώμαΡόδοςειδήσειςειδήσεις τώραπτώμανεκροψία