Ελλάδα|22.02.2024 17:08
Θεσσαλονίκη: Νεκρή στο διαμέρισμά της ηλικιωμένη
NewsroomΝεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στην οδό Σεφέρη, της περιοχής Χαριλάου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε μια γυναίκα, ηλικίας 78 ετών, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Οι πρώτες πληροφορίες
Στο ίδιο διαμέρισμα εντοπίστηκε και ο σύζυγός της αναίσθητος, έχοντας καταναλώσει, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, χάπια.
Τους ηλικιωμένους εντόπισε ο ανιψιός τους και ειδοποίησε την αστυνομία. Κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τη σορό της γυναίκας για νεκροψία και το σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται.
Διενεργείται έρευνα από την αστυνομία για τα αίτια του συμβάντος, αν και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Διαβάστε ακόμη
- Σφοδρές βροχές μέχρι το βράδυ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία - «Πολική εισβολή» από την Τρίτη
- Η ακρίβεια «πνίγει» την Κωνσταντινούπολη: Το κόστος ζωής αυξήθηκε πάνω από 50% - Τα ενοίκια έφτασαν τιμές Αθήνας
- Μεγάλη καταδίωξη στην Αττική Οδό: Κυνηγούσαν μεθυσμένη 34χρονη για 11 χλμ.
- Ο Slimane μάγεψε την Αθήνα - Η στιγμή που ερμήνευσε a cappella το «Mon Amour»