Σέρρες: Άνδρας σημάδεψε με καραμπίνα ανήλικους
Newsroom
Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην κοινότητα Μητρουσίου, στις Σέρρες, όταν παρέα νεαρών βρέθηκε αντιμέτωπη με άντρα που τους σημάδευε με καραμπίνα.
Σύμφωνα με το infonews24.gr, χθες το βράδυ μία παρέα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα, βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όταν πλησίασαν ξαφνικά προς το μέρος τους δύο άτομα, με το ένα εξ αυτών να κρατά καραμπίνα.
Στη «θέα» του όπλου τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα, προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.
«Πάγωσε το αίμα μου»
«Ένας εξ αυτών όπλισε την καραμπίνα στον αέρα και με σημάδεψε στο λαιμό. Πάγωσε το αίμα μου δεν ήξερα τι θα γίνει όση λεπτά είχε την καραμπίνα στο λαιμό μου. Εμείς δεν ρίξαμε τις νερόφουσκες. Η ομάδα των μικρών, η οποία ήταν εκτός του προαύλιου χώρου πιθανότατα να έριξε μια, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο στη ζάντα και μετά οι δύο κατέβηκαν από το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ένας εκ των νεαρών, μέλος της παρέας.
Αμέσως τα παιδιά ειδοποίησαν την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες, εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή και Εισαγγελέα.
- «Η Ελλάδα δεν προκαλεί ούτε υποστέλλει τη σημαία των δικαιωμάτων της»: Η σημασία του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού και η αντίδραση της Τουρκίας
- Τραμπ: «Την άλλη βδομάδα η συμφωνία με την Ουκρανία για τα ορυκτά» - Όλη η συζήτηση με τη Μελόνι στον Λευκό Οίκο
- Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – «Αδειάζει» η Αθήνα
- Eurovision 2025: Ένα μήνα πριν τον Μεγάλο Τελικό και όλα μοιάζουν μυστήριο