Ελλάδα|04.04.2019 18:52

Δολοφονία Μακρή: Καταζητείται ο αδερφός του Βούλγαρου συλληφθέντα

Newsroom

Έρευνες της ΕΛ.Α.Σ για τον εντοπισμό του 35χρονου αδερφού του Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 35χρονος, τον οποίο αναζητούν οι Αρχές, είναι Βούλγαρος με τουρκικές ρίζες. Μετά τον εντοπισμό του 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα Βούλας, οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν παντού και τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του. 

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 ενώ τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Πανόραμα της Βούλας και η σύζυγός του, μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα συμμετείχε σε επίδειξη μόδας. Στον Γιάννη Μακρή, οι δολοφόνοι έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν». Κλειστό κύκλωμα κατέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό.  

Η Ασφάλεια συνέλαβε στις 4 Απριλίου τον 30χρονο Βούλγαρο -έπειτα από έρευνες αρκετών μηνών- και πλέον αναζητεί και τον αδερφό του για την ίδια υπόθεση. 

Η σύλληψη του Βούλγαρου υπόπτου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες. Ο 30χρονος εντοπίστηκε από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και ήδη ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον άνθρωπο που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και τον «γάζωσε» με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να καταγράφει το σοκαριστικό περιστατικό.

Έκτοτε πέρασαν πέντε μήνες ερευνών και οι Αρχές συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ο οποίος και αυτή την ώρα απολογείται και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία έφυγε από τη χώρα, όμως η ασφάλεια είχε καταφέρει να τον ταυτοποιήσει και περίμενε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα, όπως κι έγινε.

Τελικά, η ασφάλεια τον συνέλαβε σήμερα (4/4) το πρωί έξω από ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων. Όπως λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ο σκληρός κακοποιός αρνείται να συνεργαστεί. Δεν του έχουν πάρει κουβέντα και κυρίως δεν απαντά στο στο ερώτημα ποιου το συμβόλαιο θανάτου εκτελούσε.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό.

αστυνομίαδολοφονίαΓιάννης Μακρής