Ελλάδα|02.04.2024 08:25

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Διατάχθηκε ΕΔΕ

Newsroom

Η διενέργεια ΕΔΕ διατάχθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντής Αττικής με αφορμή τα όσα έγιναν ή πιθανώς δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου μια 28χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της και ενώ η ίδια είχε καταφύγει στην αστυνομία φοβούμενη.

Ειδικότερα σύμφωνα με το OPEN και τη Μίνα Καραμήτρου, η νεαρή είχε καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα καθώς είδε καθώς από το σπίτι της τον πρώην σύντροφο της, τον οποίο είχε καταγγείλει το 2020 και του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Η κοπέλα δεν κατέθεσε μήνυση αλλά έφυγε μόνη της χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Ενώ έχει διανύσει μερικά μέτρα, καλεί το 100 γιατί τον έχει δει μπροστά της, ουρλιάζοντας και την ώρα εκείνη εκείνος τη μαχαιρώνει.

Είχε ζητήσει περιπολικό;

Η ΕΔΕ έχει διαταχθεί μετά την καταγγελία ότι η 28χρονη φεύγοντας από το ΑΤ είχε ζητήσει να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό. Το γιατί αφέθηκε η 28χρονη μόνη της και πήρε το 100 τηλέφωνο και όχι η αξιωματικός υπηρεσίας φαίνεται ότι θα είναι το αντικείμενο της έρευνας.

Το χρονικό

Σημειώνεται ότι η 28χρονη είδε χθες βράδυ τον 39χρονο πρώην σύντροφο της και δράστη έξω από το σπίτι της. Αμέσως πήγε με έναν φίλο της στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων για να τον καταγγείλει. Φεύγοντας ο 39χρονος που της είστε στήσει καρτέρι, της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε θανάσιμα κατά την έξοδό της από το αστυνομικό τμήμα, μπροστά στα μάτια του φίλου της και των αστυνομικών.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει ενώ ο φίλος της ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Σε εκείνο το σημείο ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε.

γυναικοκτονίαδολοφονίαειδήσεις τώραΆγιοι Ανάργυροι