Ελλάδα|02.04.2024 20:44
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ για την αδικοχαμένη κοπέλα
NewsroomΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/4) έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων για τη γυναικοκτονία της 28χρονης. Αρκετοί σύλλογοι απηύθυναν κάλεσμα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο της κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της.
Έξω από το αστυνομικό τμήμα συγκεντρώθηκαν αρκετές γυναίκες από συλλόγους γυναικών από τους Αγίους Αναργύρους, το Καματερό, το Ίλιον και την Πετρούπολη.
Ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκαν και στελέχη της Νέας Αριστεράς, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Σία Αναγνωστοπούλου και η Χαρά Καφαντάρη.
Διαβάστε ακόμη
- «Πλημμύρισαν» από κόσμο δρόμοι και πλατείες σε όλη τη χώρα για τα Τέμπη - «Tσουνάμι» απαίτησης για δικαίωση των 57 ψυχών
- Τα επεισόδια των λίγων κουκουλοφόρων δεν κατάφεραν να αμαυρώσουν το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα – Οι εικόνες ντροπής και η στάση της αστυνομίας
- «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την ύπαρξη παράνομου φορτίου»: Πώς σχολίασε ο Κώστας Λακαφώσης το πόρισμα για τα Τέμπη
- Η σύγκρουση Τραμπ-Ζελένσκι μπροστά στις κάμερες και τα ερωτήματα για τον πόλεμο στην Ουκρανία