Ελλάδα|09.04.2024 11:07

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε το άτομο που πυροβόλησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην Περαία

Newsroom

Το άτομο που γάζωσε με καλάσνικοφ πρατήριο υγρών καυσίμων, τον Μάιο του 2022, στην περιοχή της Περαίας, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία.

Σε βάρος του Πρόκειται για 29χρονο Έλληνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις οπλοκατοχής – οπλοφορίας – οπλοχρησίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 29χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη με δίκυκλη μοτοσυκλέτα στο πρατήριο και πυροβόλησε τουλάχιστον οκτώ φορές προς το κατάστημα πώλησης αξεσουάρ του πρατηρίου. Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει φθορές στο κατάστημα και σε προϊόντα που βρίσκονταν στο εσωτερικό του, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο. Από τους προστρέξαντες αστυνομικούς βρέθηκε στον χώρο και κατασχέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε.

Σημειώνεται πως σε βάρος του 29χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Γραφείου Αθηνών για ανθρωποκτονία με πρόθεση, σύσταση σε συμμορία, ληστεία, καθώς και κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, για πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τα έτη 2022 και 2023.

ΘεσσαλονίκηαστυνομίαΚαλάσνικοφπρατήριο υγρών καυσίμων