Ελλάδα|30.04.2024 15:41

Κρήτη: Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο – Υπάρχει τραυματίας

Newsroom

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (30/4) στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας, το οποίο σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές του νησιού.

«Γάζωσαν» το όχημα

Όπως αναφέρει το Cretalive, ένα αυτοκίνητο, «γαζώθηκε» από σφαίρες από καλάσνικοφ όμως, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ύπαρξη παιδιού στο όχημα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Υπάρχει βαριά τραυματίας

Ίδιες πηγές θέλουν τουλάχιστον ένα άτομο 23 ετών να έχει τραυματιστεί βαρύτατα από σφαίρα και να νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας Χάρακα. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 23χρονος έφτασε στο Κ.Υ Χάρακα με τραύμα στον ώμο και δήλωσε ότι έχει πυροβοληθεί, αλλά η ζωή του δεν βρισκόταν σε κίνδυνο. Το Κ.Υ Χάρακα ειδοποίησε την Αστυνομία και ο 23χρονος μεταφέρεται στο Βενιζέλειο.

Γνωστός στις Αρχές ο 23χρονος

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 23χρονος τραυματίας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μαζί με τον αδερφό του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συγγενικού του προσώπου, με το κίνητρο να σχετίζεται με προσωπικούς λόγους.

Τώρα οι διωκτικές αρχές εξετάζουν το σενάριο η σημερινή ένοπλη απόπειρα εναντίον του νεαρού, να σχετίζεται με αυτό το ένοπλο επεισόδιο - τύπου ενέδρας - που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο στην ευρύτερη περιοχή.

 

αστυνομίαΚρήτηεπεισόδιοπυροβολισμοίειδήσεις τώραειδήσεις