Ελλάδα|15.05.2024 16:45

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Τhis is the end» - Η αινιγματική ανάρτηση για την κοινωνική κουζίνα

Newsroom

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για την κοινωνική κουζίνα, «Ο Άλλος Άνθρωπος», με πολλούς να σχολιάζουν πως έρχεται το τέλος της. Ο ίδιος ωστόσο λίγο αργότερα έσπευσε να εξηγήσει τι συμβαίνει.

Αρχικά μέσα από ανάρτηση που έκανε στο facebook δημοσίευσε φωτογραφία με το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η κοινωνική κουζίνα στην περιοχή του Μεταξουργείου, και την ταμπέλα «Πωλείται το παρόν κατάστημα».

 

Την ανάρτηση συνοδεύει το σχόλιο του ίδιου «αυτό είναι το τέλος», θυμίζοντας στοίχους από το τραγούδι των Doors «The End».

Στη συνέχεια μέσα από νέα ανάρτηση ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα κλεισίματος της κουζίνας, αλλά αλλαγής χώρου.

«Λοιπόν το ότι πουλιέται ο χώρος με την λήξη του συμβολαίου το γνωρίζαμε μετά από ενημέρωη του ιδιοκτήτη από το 2022. Αυτό δεν σταματά τις δράσεις της καθημερινής αλληλεγγύης που θα συνεχιστεί κανονικά έως το τέλος Ιουλίου στον ίδιο χώρο. Μετά θα μεταφερθούμε στον νέο χώρο, όπου έχουμε ήδη κλείσει με άλλη μορφή, νόμιμη κατά τους δικαστές. Φυσικά ισχύει ότι θα απέχω από τη διαχείριση, όπως έχω πει και έχω πράξει μέχρι τώρα, αλλά θα είμαι πάντα παρών και εδώ και στον νέο χώρο. Το «the end» είναι οι αναμνήσεις από αυτόν τον χώρο και όχι το τέλος», έγραψε στην δεύτερη ανάρτησή του, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

ειδήσεις τώραΟ Άλλος Άνθρωπος