Ελλάδα|15.05.2024 17:33

Ρένα Κουβελιώτη: Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης στην δημοσιογράφο

Newsroom

Στο φως έρχεται το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχεται άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Η Ρένα Κουβελιώτη μαζί με τον εικονολήπτη βρίσκονταν κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στη νοτιοανατολική Αττική και συγκεκριμένα σε ένα οικόπεδο στο Λαγονήσι, όπου υπήρχαν αναφορές ότι γίνονται οξυγονοκολλήσεις μέσα στη φύση, κάτω από πεύκα.

Η επίθεση στη δημοσιογράφο

Το τηλεοπτικό συνεργείο πλησίασε έναν άνδρα για να μάθει εάν είχε άδεια για τις εργασίες οξυγονοκόλλησης που πραγματοποιούσε, σε μία έκταση όπου υπάρχουν ξερά χόρτα και εύφλεκτα υλικά. Τότε ο άνδρας που βρίσκονταν στον χώρο επιτέθηκε -αρχικά λεκτικά- στην δημοσιογράφο. Στη συνέχεια, ωστόσο άσκησε βία πρώτα στον εικονολήπτη και μετά στην δημοσιογράφο όπου με μία βίαιη περιστροφική λαβή του δεξιού χεριού της προκάλεσε τραύμα στην κλείδα και κακώσεις στην αυχενική χώρα.

«Παντελώς αυθαίρετη και παράνομη δράση στον χώρο»

Μυστήριο πάντως επικρατεί με οικόπεδο στη λεωφόρο Αναβύσσου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θυμίζει περισσότερο σε αμαξοστάσιο. «Σε κάποια σημεία, μοιάζει με εργοτάξιο βαρέων οχημάτων. Δεκάδες λεωφορεία, φορτηγά ψυγεία και κοντέινερ βρίσκονται σε ένα οικόπεδο, που, σύμφωνα με τον δήμο, έχει σφραγιστεί από την Πολεοδομία πριν από έναν χρόνο», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Είναι μία παντελώς αυθαίρετη και παράνομη δράση στον χώρο εκεί από τον κύριο Σώρρα, εδώ και 3 – 3,5 χρόνια», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Σαρωνίδας Πέτρος Φιλίππου.

επίθεσηειδήσειςειδήσεις τώραδημοσιογράφος