Ελλάδα|21.05.2024 08:30

Πετράλωνα: Έφυγε μέσα στα αίματα - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την απόπειρα βιασμού της καθαρίστριας

Newsroom

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για τον εφιάλτη που έζησε η 53χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα, όταν ιδιοκτήτης διαμερίσματος της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η γυναίκα που είναι λογίστρια και εργάζεται και ως καθαρίστρια δεν περίμενε να φύγει χτυπημένη και δαρμένη και μέσα στα αίματα ενώ πήγαινε να βγάλει ένα ακόμα μεροκάματα. Μόλις μπήκε στο σπίτι την άρπαξε από τα ρούχα και πήγε να την βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές. Για να την κάνει να σιωπήσει άρχισε να τη χτυπάει με μανία και στο τέλος την πέταξε έξω από το σπίτι. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Έπειτα, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο κρατικό της Νίκαιας, ενώ ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια της Ακρόπολης. Η γυναίκα έκανε τρία ράμματα στο πρόσωπο.

«Ήταν πιωμένος, αντιστάθηκα»

«Πήγε με τη βία, ντε και καλά, να μου σκίσει τα ρούχα επί τόπου. Με τη βία να με τραβά να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα, είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα.

Ευτυχώς που δεν έβγαλε και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Πρόλαβα και βγήκα έξω από το σπίτι. Πήγα νοσοκομείο μετά, ήρθε ασθενοφόρο και με πήρε σας λέω και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει, έκανα κάποια ράμματα, ευτυχώς όχι πολλά, δύο στο χείλος.

Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Γιατί; Για 20 ευρώ, αν έχετε τον Θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και για αυτό ίσως τη γλύτωσα κιόλας», αποκάλυψε η η ίδια, μιλώντας στο Star.

Αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι «περνώντας, είδα ότι… και λέω "παιδιά, η γυναίκα είναι ματωμένη" και μετά είδαμε την αστυνομία. Ήταν ματωμένη, στο πρόσωπο είχε αμυχές».

καθαρίστριαΠετράλωνααπόπειρα βιασμούειδήσεις τώραβιασμός