Ελλάδα | 21.05.2024 20:24

Ημαθία: Θρήνος για την 23χρονη που πέθανε ξαφνικά - Συγκλονίζουν οι γονείς της

Newsroom

Συγκλονισμένη παραμένει η Ημαθία από τον ξαφνικό θάνατο της 23χρονης Δάφνης, η οποία την Παρασκευή (17/5) ξύπνησε με δύσπνοια, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της νεαρής κοπέλας οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του παιδιού τους. Παράλληλα αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατό της η οποία δεν είχε, όπως λένε, κανένα πρόβλημα υγείας. «Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμόταν. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και... παρέδωσε», δήλωσε αρχικά η μητέρα της 23χρονης στο MEGA.

«Το παιδί μου δεν είχε κανένα σύμπτωμα»

Ένα βράδυ πριν το τραγικό συμβάν, η 23χρονη βρέθηκε με τους γονείς της και μιλούσε για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε με τον φίλο της. «Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», λέει με τρεμάμενη φωνή ο πατέρα της. «Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ξανά ανοίξει τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπάς της ‘πάλευε’, τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», πρόσθεσε η μητέρα της.

Και συνέχισε: «Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

ειδήσειςκέντρο υγείαςθάνατοςειδήσεις τώραΗμαθία