Ελλάδα|21.05.2024 21:34

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Aνατριχιαστικές περιγραφές του εφιάλτη που ζούσε η 40χρονη

Newsroom

Θύμα εξακολουθεί να δηλώνει ο 50χρονος που δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του στο Μενίδι, ένα 24ωρο από τη στιγμή που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο γυναικοκτόνος όχι μόνο δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε αλλά επιχειρεί να δικαιολογήσει την πράξη του. Μάλιστα, πολλές φορές κατά την απολογία του, επανέλαβε ότι η γυναίκα που σκότωσε τον προκαλούσε επανειλημμένα και τον πρόσβαλε. Κάτι που τα παιδιά του διαψεύδουν κατηγορηματικά.

«Με απατούσε»

«Πηγή» των εντάσεων όπως αναφέρει ο 50χρονος ήταν τα προσωπικά τους. «Άλλες φορές όσο ήμασταν μαζί με είχε απατήσει με άλλους άντρες. Εγώ το καταλάβαινα και νεύριαζα πολύ και στεναχωριόμουν, αλλά την συγχωρούσα γιατί την αγαπούσα. Αφού μείναμε χωριστά τρία χρόνια περίπου μου ζήτησε να γυρίσω πίσω και να είμαστε πάλι μαζί. Εγώ δέχτηκα γιατί την αγαπούσα και ήθελα να είμαι κοντά της και κοντά στα παιδιά μας και γι’ αυτό την συγχώρησα για όλα όσα μου είχε κάνει».

Από το 2013 η 40χρονη που δολοφονήθηκε τον είχε καταγγείλει 3 φορές για ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος όμως συνέχιζε να την παρακολουθεί με στόχο να της επιτεθεί με την πρώτη ευκαιρία. «Μπορεί να βρίζαμε πολύ ο ένας τον άλλον αλλά ποτέ δεν τους είχα χτυπήσει. Ίσα ίσα, που παλιότερα σε ένα μικρό τσακωμό που είχαμε, αυτή με χτύπησε με ένα γυάλινο πιάτο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μου κάνει τραύμα στο πρόσωπο και να χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο για να το ράψουν. Μάλιστα, από τότε έχει μείνει το σημάδι αυτό στο πρόσωπο μου από τα ράμματα».

«Βγήκα εκτός εαυτού»

Τη μέρα του εγκλήματος ο 50χρονος ξεκίνησε από το σπίτι του αποφασισμένος να κάνει κακό. «Κατάλαβα ότι με απατούσε και τρελάθηκα. Βγήκα εκτός εαυτού. Όσο το σκεφτόμουν δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Έτσι, αποφάσισα να πάω, να την βρω πριν πάει στη δουλειά και να το τελειώσω όλο αυτό». Ο 50χρονος έριξε στα σκουπίδια μια σακούλα που πιθανότατα περιείχε μπύρες και έφτασε στο τόπο του εγκλήματος. Κατόπιν ακινητοποίησε την πρώην γυναίκα του, που ήταν μόνη και απροστάτευτη απέναντί του. «Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ότι κάτω από το σπίτι μου, είχε πολύ κόσμο μαζεμένο. Εγώ τότε πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και δεν πήρα απάντηση και αμέσως μετά πήρα τον μπαμπά μου, αλλά και αυτός το είχε κλειστό», είπε η κόρη του θύματος.

«Απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει»

Η κόρη του δράστη και του θύματος συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της για τον εφιάλτη που ζούσε εκείνη και η μητέρα της. «Όταν ήταν μεθυσμένος ήταν πολύ νευρικός και γινόταν επιθετικός προς όλους μας. Απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει όλους και θα αυτοκτονήσει, ότι θα σκοτώσει τη μητέρα μου. Έβριζε και εμένα. Εμάς δεν μας χτύπησε ποτέ. Την μητέρα μου όμως, θυμάμαι ότι την χτυπούσε συνέχεια. Αλλά όταν μεγαλώσαμε, σταμάτησε να γίνεται καθώς μπαίναμε εμείς στην μέση», δήλωσε η κόρη της 40χρονης.

Μενίδιειδήσειςδολοφονίαφόνοςειδήσεις τώραγυναικοκτονία