Ελλάδα|21.05.2024 22:27

Συγκλονίζει η γυναίκα που με τον σύζυγό της ξυλοκοπήθηκαν στη Θηβών - Δεν βοήθησε κανείς

Newsroom

Σοκαρισμένη δηλώνει η γυναίκα οδηγός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άλλους οδηγούς στη Λεωφόρο Θηβών. Επίθεση δέχθηκε και ο σύζυγός της, που ήταν στο ίδιο αμάξι.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο όχι στους δρόμους, αυτό έχω να πω» δηλώνει αρχικά η γυναίκα και προσθέτει: «Μας χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές».

Δεν τους βοήθησε κανείς

Ο ένας από τους δράστες την έσπρωξε και ένας άλλος πάτησε με το πόδι του το κεφάλι του συζύγου της, που βρέθηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Κανείς δεν έκανε τίποτα για να τους βοηθήσει.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε άσχημα χτυπημένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η γυναίκα μίλησε στο Star και περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό.

Όλα ξεκίνησαν από μια απλή παρεξήγηση το πρωί στην διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Θηβών. Η γυναίκα που οδηγούσε ζήτησε τον λόγο από οδηγό άλλου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο επέβαιναν άλλα δυο άτομα. Τότε, κατέβηκαν και όπως λέει το θύμα άρχισαν να την χτυπούν ανελέητα μαζί με τον άντρα της: «Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι».

«Ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου με το αυτοκίνητο»

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω ήταν τρεις πάνω του. Τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε και μετά νιώθω πόνο στο πόδι» περιγράφει έπειτα η γυναίκα.

Όπως προσθέτει, «αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του».

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

επίθεσηΑιγάλεωξυλοδαρμόςειδήσεις τώραοδηγοί