Ελλάδα|22.05.2024 00:04

Κιλκίς: Κατηγορούν τον κτηνοτρόφο που σκότωσε τον 54χρονο για ασέλγεια - Τι λένε οι 2 πλευρές

Newsroom

Υπόθεση ασέλγειας ισχυρίζεται πως βρίσκεται πίσω από την ανθρωποκτονία στο Κιλκίς, η δικηγόρος των τριών κατηγορουμένων που εισέβαλαν στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη. Ωστόσο, η μητέρα του υποστηρίζει πως πρόκειται για απόπειρα ληστείας.

«Κοιμόταν το παιδί μου και πήγαν αυτοί να ληστέψουνε», ισχυρίζεται η μητέρα του κτηνοτρόφου που πυροβόλησε θανάσιμα ένα εκ των τεσσάρων ατόμων που εισέβαλαν στην κτηνοτροφική του μονάδα.

«Χτύπησαν την πόρτα "σήκω, ξύπνα άνοιξε". Τσεκουριές έχει η πόρτα και με τον πυροσβεστήρα έσπασαν το τζάμι, έβαλε ο άλλος το χέρι στην πόρτα, φοβήθηκε το παιδί, λέει "θα με σκοτώσουν". Πυροβόλησε με κλειστή την πόρτα για εκφοβισμό», περιγράφει ξάδερφος του κτηνοτρόφου στο Star.

«Το φονικό επεισόδιο πυροδοτήθηκε από προηγούμενη πράξη»

Η σφαίρα από την καραμπίνα του κτηνοτρόφου τραυμάτισε θανάσιμα έναν από τους τέσσερις. Το θύμα ήταν 45 ετών, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος το 2019 είχε αποφυλακιστεί από το κατάστημα κράτησης Αλικαρνασσού.

«Ούτε τους πείραξε, ούτε τον ξέραμε αυτόν τον άνθρωπο, βγήκε από τη φυλακή και ήρθε να κλείσει το δικό μου το σπίτι», προσθέτει η μητέρα.

Οι υπόλοιποι τρεις ήταν φίλοι του θύματος, οι δυο ανήλικοι. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πριν δύο χρόνια είχε προσλάβει έναν από τους ανήλικους στη μονάδα του όμως επειδή τον έκλεβε τον απέλυσε. Η δικηγόρος των τριών κατηγορουμένων, δήλωσε πως πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάτι άλλο και όχι η απόπειρα ληστείας.

«Το φονικό επεισόδιο πυροδοτήθηκε από προηγούμενη πράξη του έτερου κατηγορουμένου. Η κοινωνία του Κιλκίς θα έρθει για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με αδικήματα ασέλγειας κατά ανηλίκων», δήλωσε η Μαρία Χαρτοματζίδου, συνήγορος των τριών.

Ο κτηνοτρόφος θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή την Παρασκευή ενώ οι υπόλοιποι τρεις την Πέμπτη.

ανθρωποκτονίακτηνοτρόφοςειδήσεις τώραΚιλκίς