Τραγωδία στην Ηλεία: Ηλικιωμένη γυναίκα καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα και σκοτώθηκε
NewsroomΤραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα σήμερα (22/5) το μεσημέρι στην Τ.Κ. Νησίου στη Βάρδα Ηλείας όταν καταπλακώθηκε από την καγκελόπορτα του σπιτιού της.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, η άτυχη 73χρονη καταπλακώθηκε από τη βαριά σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού της στον οικισμό Αγία Μαρίνα όταν προσπάθησε να την ανοίξει κι αυτή υποχώρησε από τη θέση της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδελφός του που πήγε να την επισκεφθεί κι οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.
Μάλιστα η καγκελόπορτα ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκαν τέσσερα άτομα για να μπορέσουν να τη σηκώσουν και να απεγκλωβίσουν την άτυχη 73χρονη, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για πόση ώρα βρισκόταν εκεί. Η σορός της 73χρονης έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- Σφοδρές βροχές μέχρι το βράδυ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία - «Πολική εισβολή» από την Τρίτη
- Η ακρίβεια «πνίγει» την Κωνσταντινούπολη: Το κόστος ζωής αυξήθηκε πάνω από 50% - Τα ενοίκια έφτασαν τιμές Αθήνας
- Μεγάλη καταδίωξη στην Αττική Οδό: Κυνηγούσαν μεθυσμένη 34χρονη για 11 χλμ.
- Ο Slimane μάγεψε την Αθήνα - Η στιγμή που ερμήνευσε a cappella το «Mon Amour»