Ελλάδα|27.05.2024 18:10

Λαμία: Ζητούσαν αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική, λίγο πριν τη φωτιά στο εργοστάσιο με τα μολυσμένα γεύματα

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για την περίεργη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα μολυσμένα γεύματα που μοιράστηκαν σε μαθητές στη Λαμία.

Το αίτημα στην ασφαλιστική πριν την περιέργη φωτιά

Με φόντο την ανακοίνωση πως η φωτιά αποδίδεται σε εμπρησμό, στη δημοσιότητα έρχεται πληροφορίες ότι υπεύθυνοι του εργοστασίου ζήτησαν από την ασφαλιστική δύο ημέρες πριν το συμβάν αύξηση της αποζημίωσης «σε περίπτωση πυρκαγιάς».

Σύμφωνα με το MEGA, το αίτημα διατυπώθηκε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, εκτός από το mail, έρχονται στο φως και άλλα στοιχεία: Η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε από ένα βαν, που ήταν παρκαρισμένο «κολλητά» στο υπόστεγο του εργοστασίου. Η φωτιά εξαπλώθηκε αμέσως, κάνοντας τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής να σκεφτούν από την πρώτη στιγμή, την ύπαρξη εύφλεκτου υγρού στο σημείο. Μάλιστα, οι πρώτοι πυροσβέστες που έφτασαν εκεί, δήλωσαν ότι μύριζε έντονα βενζίνη…

Από το εργοστάσιο πάρθηκαν 20 δείγματα, από διάφορα σημεία, τα οποία θα εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν όντως ανιχνεύεται βενζίνη.

«Εξαφανίστηκε» βιντεοληπτικό υλικό

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί και το γεγονός, ότι ενώ υπήρχαν τρεις κάμερες στο σημείο, δεν σώθηκε το υλικό καμίας από αυτές. Οι δύο κάηκαν ωστόσο και από την τρίτη που δεν κάηκε, υλικό δεν υπάρχει.

ειδήσεις τώραΛαμίαφωτιάεργοστάσιοσχολικά γεύματα