Ελλάδα|27.05.2024 19:38

Νάξος: 34χρονος υπάλληλος απείλησε με καραμπίνα παρέα στο δρόμο

Newsroom

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Νάξο το απόγευμα της Κυριακής (26/5) όταν λίγο έλειψε καβγάς μεταξύ μιας παρέας και ενός υπαλλήλου σε κατάστημα να εξελιχθεί σε τραγωδία, αν δεν υπήρχε άμεση επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, όλα ξεκίνησαν από ένα τσακωμό που έγινε σε ένα κατάστημα εστίασης, με τον υπάλληλο να ψάχνει τρία άτομα από μια παρέα απειλώντας τους με καραμπίνα.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος υπάλληλος απείλησε την παρέα ζητώντας να του υποδείξουν που βρίσκεται ο φίλος τους.

Τα χειρότερα τελικά αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών στο σημείο, όπου κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον υπάλληλο και να του περάσουν χειροπέδες. Στη συνέχεια τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

Η εξήγηση του 34χρονου

Σε δηλώσεις του ο 34χρονος ανέφερε, ότι ήθελε με αυτόν τον τρόπο, να συμμορφώσει την συγκεκριμένη παρέα.

«Νιώθουμε ότι απειλούμαστε μέσα στο ίδιο μας το νησί, δεν γίνεται μέσα στη χώρα μας, να μην αισθανόμαστε ασφαλείς, από ανθρώπους οι οποίοι απασχολούν την αστυνομία. Εγώ προσπάθησα, να βγάλω το μεροκάματο μου, τους ζήτησα ευγενικά να φύγουν από το μαγαζί μετά από αρκετές φορές που τους έκανα παρατήρηση, κι αφού τους ζήτησαν να αποχωρήσουν ο ένας απ αυτούς μου επιτέθηκε και με χτύπησε».

ειδήσεις τώραειδήσειςκαραμπίναΝάξοςαπειλές