Ελλάδα|27.05.2024 19:57

Τον δάγκωσε οχιά που είχε κρυφτεί στη γαλότσα του: Συγκλονίζει 50χρονος μετά την απίστευτη περιπέτεια

Newsroom

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, που οι φίλοι του έτρεξαν άμεσα να τον βοηθήσουν, στάθηκε ένας 50χρονος άνδρας από την Αχαϊα που τον τσίμπησε οχιά.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Ο άνδρας που ζει σε ένα από τα χωριά του δήμου Ερυμάνθου, πήγε να βάλει τις γαλότσες του, όταν τον τσίμπησε μία μικρή οχιά, που είχε τρυπώσει στο ένα παπούτσι. 

«Ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο, δεν το κατάλαβα ότι ήταν φίδι στην αρχή. Με τσίμπησε δύο φορές, ξανά μπήκε στο παπούτσι, μικρή ήταν. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου, δεν καταλάβαινα τι έγινε», είπε, μιλώντας στο MEGA.

«Λέγαμε ότι έπαθε εγκεφαλικό»

Ο 50χρονος λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του πρόλαβε και κάλεσε τους φίλους του, που τον μετέφεραν στο πλησιέστερο κέντρο υγείας. «Πήγα τον βρήκα εγώ, ήταν ήδη λιπόθυμος. Ήταν κάτω που τον είδα εγώ, μπρούμυτα. Ημιλιπόθυμος, έβγαζε σάλια από το στόμα, με το ζόρι μου μίλαγε. Το μόνο που μου ‘πε ότι τον έφαγε, μία μου έλεγε στο χέρι, μία μου έλεγε στο πόδι, είχε χτυπήσει το κεφάλι, έβγαζε και λίγο αίμα γύρω στα 2 εκατοστά πληγή, φανταστήκαμε για εγκεφαλικό, λέμε από πού και ως πού να πέσει; Τον βάλαμε πάνω στο αγροτικό, στην καρότσα, και τον πήγαμε στο Κέντρο Υγείας στην Ερυμάνθια», είπε ο φίλος του.

Από το Κέντρο Υγείας ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάτρας, όπου του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός.«Πώς έγινε… Έγινε το κακό. Αφού γλιτώσαμε, τέλος καλό, όλα καλά», επεσήμανε ο 5οχρνος. 

ειδήσεις τώραφίδιΠάτραοχιά