Ελλάδα|27.05.2024 20:55

Θεσσαλονίκη: «Δάγκωσε την ιδιοκτήτρια και κομμάτιασε το σκυλάκι της» - Μαρτυρία σοκ από την επίθεση του πιτ μπουλ

Newsroom

Σκυλί ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκε τη Δευτέρα (27/5) και τραυμάτισε γυναίκα ενώ κατασπάραξε το μικρό σκυλάκι της με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός του.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης με τη γυναίκα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η συγκλονιστική περιγραφή

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες πολιτών που είδαν το περιστατικό. «Βγήκε το πρωί με το σκυλάκι. Το είχε αγκαλιά μου είπε, ήταν πολύ κοντά στην εξώπορτα της πολυκατοικίας όταν είδε το πίτμπουλ και αυτό όρμησε πήγε να ορμήσει στο σκυλάκι και της δάγκωσε το χέρι, την έριξε κάτω, της έφυγε το σκυλάκι και το άρπαξε ο σκύλος και το κομμάτιασε. Της δάγκωσε το χέρι το αριστερό, εκεί που κρατούσε αγκαλιά το σκυλάκι» τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον της 60χρονης, μιλώντας στο MEGA.

Ενώ παράλληλα ανέφερε για την κατάσταση της υγείας της: «Μόλις με πήρε τηλέφωνο βγήκε από το χειρουργείο, μου είπε ότι πήγε καλά το χειρουργείο».

Ποινική δίωξη σε δυο άνδρες

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 47χρονου Βούλγαρου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πίτμπουλ μιας και ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ζώου απουσιάζει στο εξωτερικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος και των δύο ανδρών ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς κατά συναυτουργία με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο.

ειδήσειςαστυνομίαειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηπιτ μπουλσύλληψηεπίθεση