Ελλάδα|27.05.2024 22:21

Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης καυσίμων αδειάζει ντεπόζιτο μηχανής - Εξοργιστικό βίντεο

Newsroom

Σε βίντεο καταγράφηκε άνδρας στον Άγιο Παντελεήμονα να κλέβει βενζίνη από μηχανή που ήταν σταθμευμένη στο πεζοδρόμιο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δημοσιεύει το MEGA, ο άνδρας  προσαρμόζει τον σωλήνα στο ντεπόζιτο της μηχανής και αφήνει κάτω το άδειο μπιτόνι. Στη συνέχεια κόβει βόλτες, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες.

«Μου έκανε ζημιά 200 ευρώ»

Οι κάτοικοι της γειτονιάς έχουν αγανακτήσει, καθώς τα χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα. «Tο έχει κάνει και σε άλλους. Το έχει κάνει σε πολλά άτομα βασικά. Μου έκοψε όλους τους σωλήνες, δεν είναι το θέμα ότι θα πάρει 5€ βενζίνη, το θέμα είναι η ζημιά. Γιατί μετά η μηχανή μένει εκεί. Πρέπει να το πας στο συνεργείο, πρέπει να πάρεις βενζίνη με μπουκάλι να βάλεις μέσα στη μηχανή, δηλαδή είναι ταλαιπωρία όλο αυτό», δήλωσε ένα από τα θύματα του. 

«Αυτός πάει και κλέβει βενζίνη σε όλα τα μηχανάκια. Όπου βρει μηχανές παρκαρισμένες πάει, τις βλέπει, τις τσεκάρει και πάει και κλέβει την βενζίνη. Το θέμα δεν είναι ότι κλέβει την βενζίνη, το θέμα είναι ότι κάνει ζημιά. Εμένα την πρώτη φορά μου είχε κάνει 200 ευρώ ζημιά», συμπλήρωσε και εξήγησε, «τη πρώτη φορά βασικά μου έκανε μεγάλη ζημιά, την δεύτερη τον είδαμε από τις κάμερες, γιατί έβαλα κάμερα για αυτό το λόγο και τον είδε ένας γείτονας και του φώναζε, ήταν στο μπαλκόνι».

βενζίνηειδήσεις τώρακλοπήΆγιος Παντελεήμονας