Ελλάδα|28.05.2024 10:23

Τελικός Conference League: Κλείνει μία από τις 3 γραμμές του Μετρό για τον τελικό της Τετάρτης

Newsroom

Κλειστή για το επιβατικό κοινό της Αθήνας θα είναι ολόκληρη η γραμμή 1 του μετρό, δηλαδή το δίκτυο του πρώην ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024, λόγω διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου της διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης “UEFA Europa Conference League” ύστερα από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, η Γραμμή 1 θα λειτουργήσει μετά τις 6 το απόγευμα αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση των φιλάθλων. Οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν κανονικά καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αναλυτικά σε ό,τι αφορά τη Γραμμή 1:

Η Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» θα λειτουργήσει για το επιβατικό κοινό από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά, οι τελευταίοι συρμοί για τους επιβάτες θα αναχωρήσουν:

  • από τους τερματικούς σταθμούς «Κηφισιά» και «Πειραιάς» στις 17:00,
  • από «Μοναστηράκι» προς «Κηφισιά» στις 17:16:30 και προς Πειραιά στις 17:34:30
  • από «Αττική» προς «Κηφισιά» στις 17:24 και προς «Πειραιά» στις 17:27 και
  • από «Ομόνοια» προς «Κηφισιά» στις 17:19 και προς «Πειραιά» στις 17:32.

Τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Καλαμάκι – Αγ. Τριάδα Πειραιά» από τις 11 το πρωί και μέχρι νεοτέρας θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Νέο Φάληρο» και θα διεξάγονται στο τμήμα «Καλαμάκι - Νέο Φάληρο - Καλαμάκι».

ΟλυμπιακόςΣΤΑΣΥΦιορεντίναΕΛΑΣΤελικός Conference LeagueEuropa Conference LeagueΝέα ΦιλαδέλφειαΟλυμπιακός-Φιορεντίναειδήσεις τώραμετρόηλεκτρικός