Ελλάδα|29.05.2024 08:26

Λέσβος: «Κάτι τις τρόμαξε» - Πώς έγινε το περιστατικό με την επίθεση σμήνους μελισσών μέσα σε οχήματα

Newsroom

Για το πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό με την επίθεση σμήνους μελισσών σε διερχόμενα οχήματα, στην περιοχή Μανταμάδου, της Λέσβου, περιέγραψε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαράλαμπος Τζελαϊδής.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν 

«Στον δρόμο βγήκε ένα σμήνος από μέλισσες, γύρω στις 20, και όπως ανέβαιναν τα δύο αυτοκίνητα με ανοιχτά τα τζάμια, μπήκαν κάποιες μέσα, σε αποτέλεσμα να τσιμπήσουν 3 ανθρώπους. Δεν ήταν πολύ δυνατά τα τσιμπήματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τζελαϊδής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ένα άτομο δεν έφερε πολλά τσιμπήματα ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.


«Κάτι τρόμαξε τις μέλισσες»

«Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη για αυτό ήρθε άμεσα η Τροχαία και έκλεισε την άνοδο και την κάθοδο για να προειδοποιήσει τους οδηγούς. Χάρη στη βοήθεια της Τροχαίας και του Συνεταιρισμού Μελισσοκόμων που μάζεψαν τις μέλισσες και τις έβαλαν ξανά στο μελίσσι κύλισαν όλα ομαλά», συνέχισε.

«Όπως ανέφεραν μελισσοκόμοι, μάλλον κάτι τις τρόμαξε, μόνο έτσι μπορούν να φύγουν από το μελίσσι, αλλιώς δεν φεύγουν. Κάποιος τις πείραξε. Κάτι έγινε που δεν το γνωρίζουμε», καταλήγει ο πρόεδρο της κοινότητας Μανταμάδου.

Λέσβοςεπίθεσηειδήσεις τώραμέλισσες