Ελλάδα|29.05.2024 15:31

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος φυγόδικος - Είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξη για κλοπή

Newsroom

Ένας 37χρονος φυγόποινος από την Αλβανία συνελήφθη στη Ζάκυνθο το πρωί της Τρίτης, μετά από έρευνα για άσκοπο πυροβολισμό σε κατάστημα του νησιού. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, όπου διέμενε η οικογένεια του και σε χώρο στον οποίο κρυβόταν ο ίδιος, όσα χρόνια ήταν φυγόποινος, καθώς και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: πιστόλι διαμετρήματος 9mm, κάλυκας πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, 10 φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, παραποιημένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας με στοιχεία άλλου προσώπου, παραποιημένη άδεια ικανότητας οδήγησης, ομοίως με στοιχεία άλλου προσώπου και κινητό τηλέφωνο.

Ποινή κάθειρξης 6 ετών 

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της κλοπής και για παραβίαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος και διέταξε την φυλάκισή του για την ποινή που του είχε ήδη επιβληθεί.

σύλληψηΚαταδίκηΖάκυνθοςειδήσεις τώρα