Ελλάδα|29.05.2024 22:35

Χανιά: «Με μαχαίρωνε με μανία» - Σοκάρει 48χρονος Σουηδός που δέχθηκε επίθεση από ομοεθνή του

Newsroom

Στο νοσοκομείο Χανίων παραμένει, αλλά έχοντας πλέον διαφύγει τον κίνδυνο ο 48χρονος Σουηδός, που δέχθηκε επίθεση από ομοεθνή του σε ξενοδοχείο του Πλατανιά. 

Ο ίδιος, μιλώντας στο zarpanews, εξήγησε πως συνέβη το αιματηρό επεισόδιο, που αναστάτωσε την περιοχή.«Με τον δράστη είμαστε συνάδελφοι και συμπατριώτες. Μένουμε μαζί στο ξενοδοχείο στον Πλατανιά που μας έχει ενοικιάσει η εταιρεία. Είχαμε σχέσεις επαγγελματικές και κοινωνικές όμως το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο δράστης, τις δύο προηγούμενες εβδομάδες κρυβόταν, μετά από εμπλοκή του σε περιστατικό βιασμού, κάτι που έχει καταθέσει και στην αστυνομία, χωρίς όμως να προκύπτει από άλλο στοιχείο, καθώς δεν υπάρχει σχετική καταγγελία.

«Έφτυνα αίμα»

«Με μαχαίρωνε με μανία, ήθελε να με σκοτώσει. Κατάφερα να καλέσω στο 112 και να ζητήσω βοήθεια και ενώ μιλούσα, έφτυνα αίμα γιατί με μαχαίρωνε στους πνεύμονες» περιέγραψε, επιστρέφοντας στο μοιραίο βράδυ και τόνισε ότι η επίθεση ήταν απρόκλητη. 

«Δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς το Π. Δεν αισθάνομαι το πόδι μου από το γόνατο και κάτω και οι γιατροί μου λένε ότι έχει κοπεί το νεύρο, ίσως χρειαστεί να με ακρωτηριάσουν» συμπλήρωσε.

Παρά το επεισόδιο είναι αποφασισμένος να μείνει στην Κρήτη και να κάνει μία νέα αρχή με τη σύντροφο του. «Ήρθα να δουλέψω σε αυτήν την όμορφη χώρα, να κάνω μια νέα αρχή. Δεν αντέχω τον Σουηδικό χειμώνα.»

Ο ίδιος αφήνει αιχμές κατά της εταιρείας, λέγοντας «δεν θεωρώ νοιάζεται για εμάς. Είμαι το θύμα, είμαστε θύματα κι όμως δεν μας δείχνουν κανένα ενδιαφέρον», ενώ παράλληλα εκφράζει  απορία για το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε τους συγγενείς του στη Σουηδία

Κρήτηειδήσεις τώραΣουηδίαΧανιάεπίθεση με μαχαίρι