Ελλάδα|30.05.2024 06:45

Άγιοι Ανάργυροι: Παραλείψεις «βλέπει» ο Συνήγορος του Πολίτη στην ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία της Κυριακής

Newsroom

Παραλείψεις είχε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη και την επέστρεψε πίσω.

Όπως αποκαλύπτει ο ANT1, η έρευνα που κοινοποιήθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη, επιστράφηκε πίσω στην Υποδιεύθυνση Διοικητικών Εξετάσεων, αφού κρίθηκε από τον Συνήγορο ότι χρειάζονται συμπληρώσεις, καθώς υπάρχουν κενά.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ακόμα εκκρεμεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δράστη, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει αδυναμία να θυμηθεί όσα συνέβησαν το βράδυ της φριχτής δολοφονίας.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα της έλεγα να πάρει όντως ένα ταξί»

Την ίδια στιγμή, ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κυριακής. Μιλώντας στην κάμερα του ANT1, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «παρακαλώ κάθε βράδυ την Παναγία, να μου τη στείλει έστω ένα λεπτό στον ύπνο μου. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα της έλεγα “όχι” να μην πάει στην Αστυνομία, να πάρει όντως ένα ταξί και να έρθει μέχρι εδώ. Όχι, να μην πήγαινε στην Αστυνομία. Δεν την βοήθησαν, την σκότωσε μπροστά στα πόδια του φρουρού. Εγώ αν ήμουν, που δεν είμαι εκπαιδευμένη, που δεν ξέρω, που δεν έχω γνώσεις, αν έβλεπα έναν άνθρωπο με μαχαίρι… Βλέπω ακόμη και τη λάμψη του μαχαιριού».

δολοφονίαγυναικοκτονίαειδήσειςΆγιοι ΑνάργυροιΕΔΕειδήσεις τώρα