Ελλάδα|30.05.2024 15:57

Κυψέλη: Αγωνία για την 4χρονη και την προγιαγιά της - Πού τις είδαν τελευταία φορά

Newsroom

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές για την εξαφάνιση της 4χρονης και της προγιαγιάς της, 76 ετών, η οποία πάσχει από άνοια από την Κυψέλη. Την ίδια ώρα υπάρχουν μαρτυρίες για την τελευταία φορά που εθεάθησαν.

Όπως είπε ο ανιψιός της 76χρονης στο STAR, αυτή είναι η τρίτη φορά που εξαφανίζεται η ηλικιωμένη γυναίκα και η πρώτη φορά που εξαφανίζεται μαζί με το κοριτσάκι.

Μάλιστα κατά τον ίδιο, περαστικοί είδαν τη γιαγιά με το παιδάκι να κυκλοφορούν στην περιοχή του Γκύζη. Παράλληλα έκανε αγωνιώδη έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί στον εντοπισμό τους.

Κυψέλη: Ενεργοποιήθηκε το Amber Alert για την 4χρονη και την προγιαγιά της

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους την Τετάρτη (29.05.2024), και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη Έσμα Μεϊντάνι, αλβανικής καταγωγής, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

ανήλικηειδήσεις τώραεξαφάνισηΚυψέληηλικιωμένη