Ελλάδα|31.05.2024 08:02

Συνελήφθη 19χρονος στο Παλαιό Φάληρο: Πουλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

Newsroom

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 19χρονου στο Παλαιό Φάληρο για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Αρχές είχαν πληροφορία για νεαρό που πωλούσε ποσότητες κάνναβης έξω από Γυμνάσιο του Παλαιού Φαλήρου.

Έτσι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Τον είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή, του έκαναν σήμα για έλεγχο όμως εκείνος δεν σταμάτησε και τους απώθησε χωρίς όμως να μπορέσει να διαφύγει.

Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του 5 νάιλον συσκευασίες με 269 γρ. κάνναβης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες (29-5-2024) στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 19χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.

Έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση του κατηγορούμενου στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί κάλεσαν σε έλεγχο τον 19χρονο, ο οποίος στην θέα τους επιχείρησε να διαφύγει και απώθησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 268.9 γρ. διαμοιρασμένη σε 5 νάιλον συσκευασίες».

Παλαιό Φάληροσύλληψηειδήσεις τώρα