Ελλάδα|31.05.2024 09:54

Σοκαριστική υπόθεση στην Ομόνοια: 27χρονος μαχαίρωσε, βίασε και κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Newsroom

Συνελήφθη 27χρονος στην Ομόνοια, που κρατούσε όμηρο και βίασε 33χρονη.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Δευτέρας (27/05), όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ άκουσαν φωνές από εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Ξούθου στην Ομόνοια.

Την είχε δέσει στο κρεβάτι 

Αφού μπήκαν μέσα, έσπασαν μία πόρτα που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο, και εντόπισαν μία  γυναίκα, αιμόφυρτη, δεμένη στο κρεβάτι, που έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο μηρό.

Η 33χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι συνάντησε τον 27χρονο στις 02:00 τα ξημερώματα και συμφώνησαν να πάνε στο σπίτι του. Εκεί ο δράστης της επιτέθηκε, χτυπώντας τη και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο δράστης είχε συλληφθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για οπλοκατοχή. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Ομόνοια και βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Ακολούθως τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας όπου τον συνέλαβαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννημάτας» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία». Ο 27χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «περί Όπλων».θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον ανακριτή. 

ομηρίαβιασμόςΟμόνοιαειδήσεις τώρα