Ελλάδα|31.05.2024 20:15

Κιλκίς: Σύλληψη 31χρονος που διακινούσε κοκαΐνης και χασίς

Newsroom

Στη σύλληψη ενός άντρα 31 ετών προχώρησαν αστυνομικοί από το Κιλκίς. Η σύλληψη έγινε σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς μετά από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος έκανε διακίνηση ναρκωτικών. Στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Στον χώρο εντοπίστηκαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 64,5 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή "σοκολάτας" συνολικού βάρους 84,2 γραμμαρίων και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33 γραμμαρίων. Οι ποσότητες των ναρκωτικών κατασχέθηκαν, όπως και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 1.250 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με δραστηριοποίησή του στην καλλιέργεια κάνναβης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνες στις ιδιοκτησίες ενός Έλληνα στη Δράμα και διαπίστωσαν ότι στην αποθήκη του σπιτιού του καλλιεργούσε δυο χασισόδεντρα, ενώ έκρυβε και ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 517 γραμμαρίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

ΚιλκίςΕλληνική Αστυνομίακάνναβηειδήσεις τώραχασίςδιακίνηση ναρκωτικών