Ελλάδα|01.06.2024 10:47

Πήλιο: Σε 80χρονη ανήκει η σορός στο φλεγόμενο όχημα - Πώς έγινε το δυστύχημα

Newsroom

Σε μια 80χρονη από την Αυστρία ανήκει η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη σε αυτοκίνητο που άρπαξε φωτιά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο Νότιο Πήλιο.

Όπως έγινε γνωστή, η ηλικιωμένη τα τελευταία πολλά χρόνια ζούσε στην περιοχή Τροχάλα μαζί με τη συνομήλικη φίλης. Στο φλεγόμενο όχημα άφησε την ζωή του και ο σκύλος της,  που δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο.

Πώς άρπαξε φωτιά το όχημα

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η 80χρονη αποφάσισε να πάει στον Πλατάνια για να αποχαιρετήσει φίλους, καθώς σήμερα, Σάββατο, θα πετούσε για Αυστρία μαζί με τη συγκάτοικο της. Στο γυρισμό έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε μέσα σε ρείθρο, με το ΙΧ να έχει ντεραπάρει.

Η γυναίκα φέρεται να πατούσε επίμονα το γκάζι στην προσπάθεια της να «ξεκολλήσει» το όχημα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Περίοικοι άκουσαν τον θόρυβο και ενημέρωσαν τις Αρχές. Εικάζεται ότι λόγω της πίεσης που ασκήθηκε στο όχημα σε συνδυασμό με το ντεραπάρισμα, είναι πιθανό να εκχυλίθηκαν λάδια από τη μηχανή, τα οποία ίσως να προκάλεσαν και την ανάφλεξη.

Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία 

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά με το όχημα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Στο τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής που βρέθηκε στο σημείο έρευνα το συμβάν.

Η δεύτερη 80χρονη είναι καλά στην υγεία της, καθώς επέλεξε να μην μεταβεί στον Πλατανιά και να παραμείνει σπίτι που διέμενε για πολλά χρόνια με το θύμα. Αργά το βράδυ φέρεται να έμαθε τα δυσάρεστα νέα.

πυροσβεστικήνεκρήΠήλιοφωτιάΒόλοςειδήσεις τώρα