Ελλάδα|01.06.2024 19:58

Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για τον πνιγμό του μικρού Νικόλα - Η μητέρα του ήταν σπίτι με το μωρό

Newsroom

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα σε παραλία της Άρβης όταν ένα 7χρονο αγόρι πνίγηκε την ώρα που κολυμπούσε και ανασύρθηκε νεκρό. Ο θάνατος του άτυχου παιδιού έχει σκορπίσει τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ νέα στοιχεία για τις μοιραίες στιγμές έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κινητοποίηση των κατοίκων

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive ο μικρός Νικόλας πήγε να κολυμπήσει παρέα με έναν φίλο του. Δυστυχώς, φαίνεται πως παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα το άτυχο παιδί να χάσει τις αισθήσεις του και να εντοπιστεί αργότερα στο λιμάνι του οικισμού από περαστικούς.

Μόλις εντοπίστηκε το σώμα του παιδιού να επιπλέει στη θάλασσα, κινητοποιήθηκαν οι κάτοικοι, ενώ έγινε προσπάθεια να επανέλθει και με τη χρήση του απινιδωτή του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Δυστυχώς, ήταν αργά.

Η μητέρα ήταν στο σπίτι

Η μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στο μεροκάματο. Όταν έμαθε τα τραγικά νέα ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

«Ο,τι και να πούμε είναι λίγο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε στο Cretalive.gr ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε στο σημείο που εντοπίστηκε το άτυχο σώμα του μικρού παιδιού. «Σε μία τέτοια τραγωδία πρέπει να είμαστε σιωπηλοί. Μπροστά στο πένθος να μην είμαστε επικριτικοί», πρόσθεσε με νόημα ο κ.Καρπαθάκης τονίζοντας πως οι γονείς του Νικόλα είναι εξαίρετοι άνθρωποι, που εργάζονται όλη μέρα για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα παιδιά τους», είπε.

ΚρήτηπαιδίΗράκλειο Κρήτηςπνιγμόςανήλικοςειδήσεις τώρα