Ελλάδα|01.06.2024 21:39

Αγρίνιο: «Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία» - Τι είπε ο 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε ταβέρνα

Newsroom

Σοκ προκαλεί το επεισόδιο που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (1/6) σε κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο, όταν παρέα τριών ατόμων ξυλοκόπησαν άγρια 52χρονο εστιάτορα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους ενώ ο εστιάτορας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Πως έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα τις πληροφορίες μια παρέα τριών ατόμων έκανε τηλεφωνική παραγγελία και ισχυρίστηκε ότι ο εστιάτορας είχε ξεχάσει να τους βάλει κρέας στις πίτες τους.

Ο 52χρονος τους απάντησε ότι είναι σχεδόν απίθανο να συνέβη αυτό, όμως θα διόρθωνε την παράδοση αλλά δεν ήθελε να τους εξυπηρετήσει ξανά στο εξής. Η δήλωση αυτή εξόργισε την παρέα, η οποία πήγε στο μαγαζί και ένας εξ αυτών τον χτύπησε με γκλοπ στο κεφάλι ενώ άλλος τον γρονθοκόπησε στο μάτι.

«Έχω 12 ράμματα»

«Σταματάει ένα αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί. Κατεβαίνει ένας και μου επιτίθεται και την ώρα που τον απώθησα, φώναξε άλλους δύο με γκλοπ, ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο και άρχισαν να με χτυπάνε. Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα, με χτύπησαν και στα χέρια και το πρόσωπο» ανέφερε ο επιχειρηματίας στον Alpha.

ξυλοδαρμόςειδήσειςνοσοκομείοειδήσεις τώραΑγρίνιοαστυνομία