Ελλάδα|03.06.2024 08:19

Σχοινιάς: Τουλάχιστον 20 μέρες στη θάλασσα η σορός με το βαρίδι - Το τατουάζ δίνει απαντήσεις

Newsroom

Μυστήριο περιβάλει τη σορό άνδρα, που εντοπίστηκε να πλέει χθες στην παραλία Σχοινιά.  Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό πρόκειται για άνδρα περίπου 40 ετών. Ο άνδρας φορούσε φόρμα και είχε ένα τατουάζ στο χέρι και οι Αρχές εκτιμούν ότι από τα τατουάζ ενδεχομένως να βρουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Λιμενικό Ραφήνας, το οποίο επικοινώνησε με έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Η σορός, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, πιστεύεται ότι ήταν για περίπου 20 ημέρες στο νερό. Αυτό είχε ως συνέπεια να «φουσκώσει» και να βγει στην επιφάνεια. Μάλιστα, στο ένα πόδι είχε δεμένο ένα δίσκο 10 κιλών, τον όποιο όποιος έδεσε είχε στόχο η σορός να μείνει στο βυθό.

 Με το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας να είναι ανοιχτό, η ταυτοποίηση της σορού είναι το πρώτο βήμα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μπαλάσκας: «Το τατουάζ παραπέμπει σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων»

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε για την σορό: «Είναι παράξενο γιατί δεν ήταν δεμένα τα χέρια του. Στην αρχή το Λιμενικό όταν είδε το πτώμα κι έκανε την πρώτη αυτοψία, έκανε λόγο για αυτοχειρία. Αυτό το σενάριο σιγά – σιγά απομακρύνεται μετά την ανεύρεση ενός τατουάζ. Το τατουάζ παραπέμπει σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων».

«Το Λιμενικό συνεργάζεται πολύ στενά με την Ελληνική Αστυνομία και τις ειδικές υπηρεσίες της για την ταυτοποίηση του 40 -45 ετών ατόμου που φαίνεται να έμεινε μέσα στο νερό για 25 μέρες», συμπλήρωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

σορόςΣχοινιάςΛιμενικό Σώμαειδήσεις τώρα